Sleep om te verversen

Timmer­industrie

Houtdatwerkt is er voor de branche en ondersteunt bedrijven, werknemers en leerlingen waar mogelijk. Op het gebied van Loopbaan en Scholing, Arbo en Veiligheid maar ook Personeel en Organisatie. 'Hands-on' ondersteuning en 'ongevraagd' advies. Houtdatwerkt werkt!

Timmerindustrie

Houtdatwerkt houdt de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwgezet in de gaten. En anticipeert. De instroom- en imagocampagne is daar een mooi voorbeeld van.

BRANCHEOPLEIDINGEN IPMH

De sociale partners in de Timmerindustrie hebben de beroepen in de branche beschreven in het functiesysteem Timmerindustrie. Daar horen passende mogelijkheden bij voor opleiding en ontwikkeling. Het eindniveau van de opleidingen wordt beschreven in de Branchekwalificatiestructuur Industrieel Produceren met Hout. Houtdatwerkt zorgt voor een passend aanbod aan opleidingen.

Via de werkplaatsen van de Samenwerkingsverbanden van Houtcirkel kunnen volwassenen deelnemen aan modules van de Brancheopleidingen Industrieel Produceren met Hout. Inhoud en niveau zijn vergelijkbaar en vaak identiek aan het vakinhoudelijk deel van mbo. Deelnemers combineren praktijkinstructies in een werkplaats van Houtcirkel en op het eigen bedrijf met online theorie thuis. De digitale leeromgeving is speciaal ontwikkeld voor volwassenen, maar kan ook uitstekend door vakschool en roc’s worden gebruikt als basismateriaal voor opleiding van jongeren in het mbo.